Doljean arestat pentru lipsire de libertate și rele tratamente aplicate minorului! Victime i-au fost cele trei fiice

746

Un bărbat de 39 de ani, din Cerăt, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal  şi rele tratamente aplicate minorului, a fost arestat astăzi, pentru 30 de zile. Doljeanul a fost reținut ieri, după ce polițiștii i-au găsit cele trei fiice de 3, 4 și 6 ani încuiate în casă, nesupravegheate.

Potrivit IPJ Dolj, ieri, 06 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Bârca s-au deplasat la domiciliul unui bărbat din comuna Cerăt, pentru a acorda sprijin unei echipe din cadrul D.G.A.S.P.C. Dolj, în vederea efectuării unei anchete sociale.

Bărbatul nu a fost găsit la domiciliu, însă polițiștii au constatat faptul că, cele 3 fiice minore ale acestuia, de 3, 4 și 6 ani, erau lăsate nesupravegheate, închise în locuință.

Ulterior cel în cauză a fost depistat de polițiști pe raza comunei Cerăt și condus la sediul poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi rele tratamente aplicate minorului, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.