Doljean urmărit internațional pentru crimă în Italia, prins de polițiști în comuna Rojiște

1339

Un bărbat de 32 de ani, din Amărăștii de Jos, dat în urmărire internațională de autoritățile din Italia pentru crimă comisă anul trecut, când a intrat în casă peste o familie de italieni, împreună cu un complice, și i-a bătut pe proprietari ca să afle unde au banii, a ajuns în arestul IPJ Dolj. El a fost prins ieri, în comuna Rojiște.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi ai Postului de Poliţie Rojişte au localizat şi depistat, în cursul zilei de ieri, prin comuna Rojişte, un bărbat de 32 de ani, din Amărăştii de Jos.

Pe numele persoanei în cauză, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, vătămare corporală gravă şi crimă pe teritoriul acestui stat, potrivit IPJ Dolj.

Astfel, în perioada 2-10 octombrie 2017, bărbatul, împreună cu un alt complice, ar fi pătruns într-o casă din localitatea Villafranca di Verona, Italia, şi ar fi agresat fizic mai multe persoane, una dintre victime decedând în urma leziunilor produse.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele acestuia o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.