Doljenii, așteptați să voteze în cele 530 de secții de votare din județ

826

Doljenii sunt așteptați, astăzi și mâine, în cele 530 de secții de votare constituite în tot județul pentru a vota la Referendumul pentru familie. Polițiști, pompieri și jandarmi asigură măsurile de ordine pentru prevenirea incidentelor.

Structurile teritoriale din cadrul M.A.I. angrenate în organizarea și desfășurarea Referendumului din 6 și 7 octombrie 2018 au luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică. Aceste măsuri urmăresc buna derulare a procesului electoral, precum şi un mod de acţiune corect şi echidistant al forțelor implicate, anunță IPJ Dolj.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, alături de Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj, Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Oltenia” al Judeţului Dolj, precum și alte structuri M.A.I., se vor afla în misiuni, pentru asigurarea măsurilor de protecţie, ordine și siguranță publică, la secțiile de votare, precum și în locurile de depozitare a buletinelor de vot.

Măsurile de pază şi protecţie instituite la locaţiile secţiilor de votare presupun prezenţa poliţistului, pentru a preveni apariţia unor incidente de natură să perturbe procesul de votare.

Astfel, 550 de polițiști vor asigura paza și protecția la 275 de secții de votare, dintre cele 530 ce se vor constitui pe raza județului Dolj, iar pentru restul secțiilor de votare, dispozitivul va fi asigurat de celelalte structuri ale M.A.I..