In Municipiul Calafat intotdeauna a fost o situatie aparte atunci cand a venit vorba despre administratie si politica.

Nu face exceptie nici in acest an electoral. Primii doi competitori, Mihai Cotea si Dorel Mituletu au incercat sa isi fortifice echipele cu oameni vizibili, cu calitati de lideri si care sa le intregesca zestrea electorala.

Insa lupta electorala nu se duce numai pe terenul electoral vizibil. Ea se duce si in spate, unde unele sfori le trage actualul primar liberal, Dorel Mituletu.

Acesta deja incearca sa il sicaneze pe Mihai Cotea cu gesturi care nu ii fac cinste. De exemplu nu i-a aprobat amplasarea de bannere in zone vizibile ale municipiului Calafat, in schimb ale lui troneaza in zona centrala. Gesturi de nimic, facute de oameni care au gandire marunta.

Calafeteni merita sa fie informati. Merita sa voteze in cunostinta de cauza, omul cel mai potrivit pentru a conduce in urmatorii ani destinele Calafatului.

Frica de a nu pierde fraiele puterii il fac pe Mituletu sa se precipite, sa ia decizii proaste, sa nu mai fie rational. Pentru ca stie ca va pierde si atunci face orice este posibil sa nu se intampla acest lucru, chiar daca asta inseamna sa incalce legea.

Calafat merita mai mult decat un primar care nu a facut altceva decat sa dea vina pe altii, patru ani, pentru toata neputinta si nepriceperea sa.