Dorel Mituletu tine Calafatul in bezna pentru 10 acoliti pe care vrea sa ii angajeze

723

Primarul Municipiului Calafat este mai preocupat de gargara electorala decat de buna functionare si dezvoltare a comunitatii pe care o conduce. 

Incapabil politic, fara tact si diplomatie, manat doar de interese proprii, a pierdut majoritate in Consiliul Local, organul legislativ corespondent Parlamentului Romaniei la nivel local.

Cand primarul a venit cu o propunere de proiect de buget, la inceputul anului, majoritatea constituita legal in Consiliul Local a considerat ca unele propuneri nu trebuiesc bugetate, motiv pentru care au mutat sumele la alte capitole de investitii.

Tot Consiliul Local i-a cerut primarului Dorel Mituletu sa vina cu Organigrama in fata consilierilor locali si sa o supuna la vot. Lucru pe care Dorel Mituletu nu l-a facut nici pana in ziua de astazi, de teama ca ii vor fi desfiintate mai multe locuri de munca, bugetate dar neocupate, si pe care urmeaza sa le scoata la concurs pentru anumiti acoliti ai lui.

10 posturi vacante are Dorel Mituletu, pe care le-a bugetat cu 920.000 RON. Momentan, la Resurse Umane se lucreaza pentru ca 5 din aceste posturi sa fie scoase la concurs.

De spus ca cele 10 posturi nu sunt o urgenta pentru Primaria Municipiului Calafat si ca suma de 920.000 RON este arhisufiecienta pentru plata facturii la iluminatul public, de care Dorel Mituletu se plange ca nu il mai poate plati.

La un calcul simplu, Primaria Municipiului Calafat nu plateste mai mult de 15000 Ron/luna factura la iluminat public. Faptul ca Dorel Mituletu nu aprinde lumina in Calafat e o ticalosie, pentru ca are o suma destula de mare alocata pentru functionare, despre care nu vorbeste.

Victimizarea nu tine la calafeteni, pentru ca au mai vazut si alti primari care au incercat sa ii pacaleasca de-a lungul acestor ani de democratie cenusie din Calafat.