Doru Mitulețu uită că doi ani a semnat ca primarul la Primăria Calafat

1941

mituletuDupă ce am publicat articolul ”De ce blochează Doru Mitulețu și consilierii liberali municipiul Calafat?”, fostul viceprimar al municipiului Calafat a răspuns pe Facebook la întrebarea noastră.

Răspunsul este unul dezlânat, fără substanță și cel mai important fără răspunsuri reale: ”Avem o administratie netransparenta si care vrea sa conduca cu pumnul in gura. Organizatia PNL Calafat doreste sa se implice in dezvoltarea localitatii insa pana acum nu a fost intrebata nimic, decat se aduc materiale in sedinta iar daca sunt gresite se retrag repede iar daca nu se voteaza de catre PNL, vina este a noastra. Se vede ca vechile metehne nu se uita si se continua ca si in campania de la locale cu aceiasi oameni iar primarul vede numai in opozitie oile negre”.

În logica de campanie a rămas Doru Mitulețu. Aruncă acuzații în stânga și dreapta, aceleași din campania electorală pentru alegerile locale, dar nu înțelege că aceste alegeri au fost câștigate de PSD Calafat, că majoritatea simplă din Consiliul Local este formată din PSD – ALDE și că este normal ca această Alianță să își asume conducerea municipiului, planul de dezvoltare și investiții din următorii ani.

Acolo unde este nevoie de al 12-lea vot, cei de la PNL trebuie să cumpănească oportunitatea acelor proiecte pentru calafeteni, nu să îl folosească drept șantaj pentru a-și rezolva probleme personale.

”Se incearca intimidare cu articole pe Facebook doar doar vom ceda cel de-al 12 vot” mai scrie Doru Mitulețu. Se simte persecutat. Dar, dacă nu are motive, nu înțeleg de ce ar trăi acest sentiment al persecuției, al ”intimidării”?

Păi, asta fac inspectorii de la Camera de Conturi Dolj? Persecută autoritățile locale? Intimidează oamenii?

Poate se simte așa pentru că în ultimii doi ani din mandatul trecut Primăria Municipiului Calafat a fost condusă de efectiv de Doru Mitulețu, asta pentru că fostul primar Mircea Guță a evitat să mai semneze documente, iar cel cu drept de semnătură, pe lângă acesta, era și viceprimarul.

Doi ani, Doru Mitulețu a semnat ”ca primarul” în Primăria Municipiului Calafat. Când semnezi ”ca primarul”, îți ca primarul,