Două dintre atelierele de creație ale Festivalului Puppets Occupy Street se defășoară la Muzeul Olteniei Craiova

690

Muzeul Olteniei este, și în acest an, partener de nădejde al Festivalului Puppets Occupy Street, care începe sâmbătă, 25 august a.c., în Craiova. Două dintre atelierele de creație ale festivalului se desfășoară duminică, la Casa Băniei.

Muzeul Olteniei Craiova găzduiește duminică, 26 august 2018, în intervalul orar 11.00-13.00, două ateliere de creație ale Festivalului Puppets Occupy Street Craiova 2018, la Casa Băniei din str. Matei Basarab nr. 16, respectiv: atelierul de modelaj naiv în lut, coordonat de Marionet Studio (5+) și atelierul Flower Power, coordonat de Asociația April Hub (6+).

Reprezentanții muzeului sunt alături de organizatori pentru că, spun ei, „Sînt aici, în lumea magică a Festivalului Puppets Occupy Street Craiova 2018, litaniile copilăriei noastre, copilărie ca toate copilăriile copiilor acestei lumi plină de povești, păpuși, adulți care nu au uitat cum este să fii copil și tineri voluntari care încă nu știu cum este să fii bătrân!”.

Puppets Occupy Street, primul și unicul festival de arta animației din România, derulat exclusiv în spații neconvenționale și care aduce la un loc doar artiști independenți și trupe private, se pregătește să ocupe din nou străzile Craiovei, în perioada 25 august – 1 septembrie, cu cea de-a 5-a ediție.