DSP Dolj pune in pericol un intreg municipiu din cauza unui reclamagiu de profesie

23058

Suntem intr-o situatie extraordinara.  Intreaga lume se confrunta cu un virus necrutator.

Italia, Spania, Marea Britanie raporteaza zilnic sute de decedati din cauza COVID – 19, coronavirus.

Din momentul in care s-a anuntat ca Romania este una dintre tarile expuse, autoritatile locale craiovene, mai exact Primaria Craiova si institutiile subordonate, regii si spitale, s-au miscat exemplar.

Nu inteleg de ce dar implicarea autoritatilor locale craiovene a deranjat rau.

Spun asta pentru ca vineri seara am citit pe contul de Facebook al directorului Salubritate Craiova, Mihai Butari, ca DSP Dolj a sanctionat contraventional Institutia pentru solutia folosita la dezinfectarea strazilor din municipiul Craiova, asta dupa ce, printr-o adresa oficiala, DSP Dolj isi daduse acordul pentru folosirea substantei cu pricina.

Substanta folosita de Salubritate Craiova, ALDEZIN, este folosita si in alte orase din Romania, fiind aprobata de Ministerul Sanatatii, dar si in alte state UE. 

DSP Dolj, intre noi fie vorba, a fost o institutie absenta in aceste zile din punct de vedere al transparentei dar si al masurile pe care ar fi trebuit sa le intreprinda in mod real.

De cate ori colegii din presa au cerut o informatie, au fost plasati de la o institutie la alta, in realitate ei fiind incapabili sa raspunda, pentru ca sunt depasiti de situatie.

Impotenta DSP Dolj se arata in toata splendoarea in situatia sanctiunilor aplicate celor de la Salubritate Craiova.

De ce? Pai… frica pazeste via si propria piele… craioveanul ramanand pentru ei pe ultimul loc.

Nu stiu ce forte actioneaza si cum se face ca atunci cand e vorba de o reclamatie in mod miraculos apare personajul Petru Becheru.

Taur comunal, vezi Doamne, de teama sa nu ii fie afectata potenta, Becheru a sesizat DSP Dolj ca substanta folosita de Salubitatea Craiova poate  ”afecta fertilitatea femeilor” si provoaca impotenta.

DSP Dolj se pare ca a tinut mai mult la potenta lui Becheru decat la sanatatea craiovenilor, si uitant de avizul Ministerul Sanatatii, amenintata si cu o plangere penala, a sarit repede si a amendat Salubritate Craiova. 

Cine este Petru Becheru? Presedintele Asociatie de proprietari ROMARTA Craiova, cel care a facut o plangere halucinanta la adresa  Liei Olguta Vasilescu, cand era primar, ca a varuit fatadele blocurilor din centrul Craiovei.

Ce s-a intamplat cu cazul Liei Olguta Vasilescu este deja cunoscut. Judecatorii nu au luat in seama aberatiile personajului dornic de publicitate.

Se pare ca individul cauta iarasi lumina reflectoarelor.

Ce nu inteleg eu este cum poate o institutie atat de importanta in aceste zile, ca DSP Dolj, cand ROMANIA ESTE IN STARE DE URGENTA, sa ia in calcul reclamatia unui individ, reclamagiu de profesie, informatician asa cum se recomanda pe site-ul podul.ro,  adica fara vreo expertiza in domeniu sanitar, care cerea Finantelor Publice Dolj, in 2009, sa ii inregistreze un contract scris pe hartie igenica in care spunea ca o sa invete un porc contabilitate?

Ma asteptam ca in STARE DE URGENTA, cand avem deja peste o suta de decese, DSP Dolj sa nu puna in pericol un intreg municipiu din cauza unui individ ale carui reclamatii s-au dovedit de-a lungul timpului a fi aberante. Nu si pentru a preintampina astfel de situatii a fost declarata STAREA DE URGENTA?

Daca cei din conducerea DSP Dolj, in urma unei reclamatii ridicole, nefondata, si dupa ce AU DAD AVIZ pentru folosirea substantei, vor sa se joace cu sanatatea unui intreg municipiu, doar pentru ca le este teama, ca in nu stiu ce conjunctura, si-ar pierde functiile vremelnice, atunci…!

Conform unui comunicat al Salubritatea Craiova, din cauza reclamatiei lui Petru Becheru si a profesionalismului DSP Dolj, a sistat dezinfectia scarilor de blocuri din Craiova, aflandu-se in imposibilitatea de a pune in practica recomandarile Ordonantei Militare. Multumim DSP Dolj!

 

Cititi aici articolul in care Petru Becheru se lauda cum a descoperit ca substanta aprobata de DSP Dolj afecteaza fertilitatea si va minunati.