E prea mult! Aurică Beldeanu, o altă glorie a Științei Craiova, transportat la spital în stare gravă de lângă sicriul lui Balaci

2131

Aurică Beldeanu, o altă mare glorie a Științei, a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova în stare gravă, în această după-amiază. Venise la Biserica Sf. Ilie să-și ia rămas bun de la fostul său coleg și bunul prieten Ilie Balaci, însă i s-a făcut rău în momentul când sicriul cu trupul neînsuflețit al prințului Olteniei a fost scos din biserică pentru a fi dus la stadionul Ion Oblemenco.

Aurică Beldeanu s-a prăbușit, la fața locului, echipajul medical care se afla acolo l-a preluat pe un scaun cu rotile pentru că nu mai putea merge până la ambulanță și l-a transportat la spital. Din fericire, se pare că a fost stabilizat, însă nu va fi externat.

Aurică Beldeanu are 67 de ani și a jucat prima oară pentru Universitatea Craiova în 1976. A strâns 354 de meciuri și a marcat 78 de goluri pentru Știința în Divizia A, cucerind de două ori titlul de campion și de trei ori Cupa României.