E prea mult! Aurică Beldeanu, o altă glorie a Științei Craiova, transportat la spital în stare gravă de lângă sicriul lui Balaci

0
1984

Aurică Beldeanu, o altă mare glorie a Științei, a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova în stare gravă, în această după-amiază. Venise la Biserica Sf. Ilie să-și ia rămas bun de la fostul său coleg și bunul prieten Ilie Balaci, însă i s-a făcut rău în momentul când sicriul cu trupul neînsuflețit al prințului Olteniei a fost scos din biserică pentru a fi dus la stadionul Ion Oblemenco.

Aurică Beldeanu s-a prăbușit, la fața locului, echipajul medical care se afla acolo l-a preluat pe un scaun cu rotile pentru că nu mai putea merge până la ambulanță și l-a transportat la spital. Din fericire, se pare că a fost stabilizat, însă nu va fi externat.

Aurică Beldeanu are 67 de ani și a jucat prima oară pentru Universitatea Craiova în 1976. A strâns 354 de meciuri și a marcat 78 de goluri pentru Știința în Divizia A, cucerind de două ori titlul de campion și de trei ori Cupa României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.