Expoziție de fotografie „City Stock Craiova 2019” cu Bogdan Dănescu, Cristi Floriganța, Cătălin Corneanu și Orlando Edward

0
1766

Descoperirea valorilor culturale locale, prin promovarea artiștilor și a mediului unde comunitatea activează, a fost obiectivul principal al proiectului Rezidența culturală „City Stock Craiova 2019”.

Anul acesta Casa de Cultură „Traian Demetrescu” a invitat 4 artiști fotografi din orașul Craiova care timp de 5 zile au reușit în stil personal să valorifice creativ zona urbană cu ajutorul artei fotografice. Tema de anul acesta a fost: „Street view” (vedere din stradă).

Pentru a oferi publicului o varietate culturală permanentă Casa de Cultură „Traian Demetrescu” pune în practică această inițiativă într-un program coerent de dezvoltare a creațiilor organizând o expoziție colectivă de fotografie a celor patru artiști implicați în proiect: Bogdan Dănescu, Cristi Floriganța, Cătălin Corneanu și Orlando Edward.

Această expoziție de fotografie cu tematică de interes general se va desfășura în perioada 2-9 august la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” la Galeria Vollard.

Vernisajul este programat pe 2 august 2019, ora 19:00.

Intrarea liberă!

Vă așteptăm cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.