Fanzone pe esplanada stadionului Ion Oblemenco la Supercupă! Accesul publicului se va face începând cu ora 18.30

1777

Sâmbătă, 14 iulie a.c., de la ora 20.30, are loc, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, Supercupa României, ce se va disputa între echipele F.C. CFR 1907 CLUJ-NAPOCA și U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV. Tribunele vor fi pline, având în vedere că s-au epuizat toate biletele. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30, doar pe bază de bilete sau invitații, iar pe Esplanada din fața stadionului ”Ion Oblemenco” (perimetrul situat între aliniamentul gardurilor de la bulevardul Știrbei Vodă și Peluza a II-a/ Sud) se va organiza un Fanzone, spațiu de divertisment exclusiv pentru deținătorii de bilete de acces la partida de fotbal.

Jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, care vor asigura măsurile de ordine, anunță că, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se va realiza cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Pe Esplanada din fața stadionului ”Ion Oblemenco” (perimetrul situat între aliniamentul gardurilor de la bulevardul Știrbei Vodă și Peluza a II-a/ Sud) se va organiza un Fanzone, spațiu de divertisment exclusiv pentru deținătorii de bilete de acces la partida de fotbal.

Aproximativ 200 de jandarmi, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor, care vor fi prezenți la evenimentul sportiv, precum și la evenimentul organizat cu această ocazie.

Informații și recomandări pentru spectatori

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare, recomandăm spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces.

Informăm suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavând voie să dețină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis să staționeze pe scările care delimitează sectoarele, să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societății specializate de protecție și pază sau al forțelor de ordine.

Fumatul în tribunele stadionului este interzis, în conformitate cu prevederile legale.

De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență.

Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol  siguranța participanților la această competiție sportivă.

Accesul în stadion cu steaguri ale altor echipe decât cele angrenate în meci, cu vuvuzele, animale de companie, boxe portabile este interzis.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.