Femeie bănuită de contrabandă cu aur și argint, reținută

0
130

O femeie în vârstă de 45 de ani, din Craiova, a fost reținută de către polițiști, fiind bănuită de comiterea infracțiunii de contrabandă cu aur și argint. Aceasta era cercetată pentru aceleași fapte, după ce în data de 6 noiembrie a fost depistată într-o situație similară. 

Potrivit IPJ Dolj, femeia a fost identificată, la intrare în oraș, într-o mașină la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 44 de ani, tot din Craiova.

Cu ocazia controlului efectuat asupra celor doi şi a bagajelor pe care le aveau, polițiștii au descoperit bunuri care ar fi fost introduse în țară prin sustragerea de la controlul vamal.

„Astfel, au fost identificate aproximativ 1667 grame aur, 475 grame argint şi 60 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri, purtând însemnele şi inscripțiile unor mărci înregistrate pentru care nu s-au putut prezenta documente de originalitate sau autenticitate, în valoare totală de aproximativ 390.000 de lei”, au menționat reprezentanții IPJ Dolj.

Cei doi au fost conduși la audieri, iar urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea femeii, pentru 24 de ore.

Cele două persoane au fost identificate și pe 6 noiembrie, în aceeași echipă, cu aur, argint și imbrăcăminte de contrabandă. În cauza respectivă, valoarea totală a bunurilor netrecute prin vamă a fost de 380.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.