Festivalul Berii și al Vinului din Filiași a ajuns la a cincea ediție

3927

Primăria și Consiliul Local Filiași organizează, în perioada 14-16 septembrie, Festivalul Berii și al Vinului, ajuns la a 5-a ediție, o petrecere de zile mari pentru localnici, dar nu numai, după cum promite primarul Costeluș Gheorghe Ilie. Vor fi recitaluri ale unor soliști locali dar și consacrați, ansambluri locale și din zonele învecinate și, bineînțeles, bere și vin din plin. Petrecerea se va încheia cu un foc de artificii.

Autoritățile locale din orașul Filiași au intrat în febra pregătirilor. Asta pentru că, săptămâna viitoare, în perioada 14 – 16 septembrie, au anunțat o mare petrecere pentru localnici și vor ca totul să meargă bine. Este vorba despre Festivalul Berii și al Vinului, care va fi condimentat cu muzică pentru toate gusturile, joc, voie bună și se va încheia cu un foc de artificii.

Programul manifestărilor:

Vineri, 14 sept 2018: MUZICĂ DE PETRECERE CU ARTIȘTI LOCALI: – Formația FLORES BAND; Formația STIL BAND; ALEXANDRA ROGOZ; MĂDĂLINA DUMITRESCU; ALEXANDRA POPI; COSTIN NIȚU; ALEXANDRA SAVU.

Sâmbătă și duminică, 15-16 sept 2018: VIOLETA CONSTANTIN; CORNEL COJOCARU; LIVIA CELEA; ȘTEFANIA STREJESCU; MIHAELA SULTAN STREAȚĂ; MARIAN GIURA; SANDA ARGINT; MARIAN MEDREGONIU; LIVIU DICĂ; ANETA ȘIȘU; ONNY; THE WEELS. În fiecare zi spectacolele vor începe în jurul orei 18.00. Duminică seara Festivalul se va încheia cu un superb foc de artificii!