“FESTIVALUL TOAMNEI” – editia a VII-a, la Grădiniței “SF. ANA” din Craiova

1968

“FESTIVALUL TOAMNEI” –- editia a VII a, 2019

Evenimentul desfășurat pe data de 15.10.2019, respectiv 17.10.2019 este o actiune menită să aducă împreună, deopotrivă preșcolari ai Grădiniței P.P. “SF. ANA”, părinți, bunici, colaboratori și prieteni dragi.

Devenită tradiție, această acțiune emană o explozie de bucurie, emoție si culoare, chemând în ajutor toate bogățiile și surprizele Toamnei pentru a încânta copii și adulți laolaltă.

Creativitatea și originalitatea copiilor, cadrelor didactice, dar și ale părinților conduc, în fiecare an, la realizarea unor  produce din ce în ce mai atractive, mai diverse și irezistibile menite să atragă atenția curioșilor.

Atmosfera creată în sânul “Familiei SF. ANA”, îmbinată cu razele blânde ale soarelui, conferă preșcolarilor noștri  certitudinea unei relații frumoase de colaborare între părinți si personalul gradinitei și siguranța  faptului că, atât grădinița, cât și casa lor –sunt unul și același lucru, fapt care le dă încredere în forțele proprii.

Pentru preșcolari, sursa cea mai importantă pentru formarea stimei de sine o constituie aprecierile și încurajările tuturor, iar „Festivalul Toamnei” asigură cadrul propice pentru exersarea acestei calități.

Director, Prof. Istudor Tatiana Camelia