Fotbal: FRF a anunțat că se va disputa și în acest sezon baraj pentru promovarea în Liga 3

1098

ceva1Departamentul de Competiții al Federației Române de Fotbal a făcut publice datele la care se vor relua competiţiile de seniori şi juniori pe care le organizează în cadrul sezonului 2016-2017. Totodată, a fost anunţată perioada de transfer aprobată de Comitetul Executiv al FRF pentru perioada de iarnă: 24 ianuarie – 20 februarie 2017.

FRF a anunțat că și în acest sezon se va disputa baraj pentru promovarea în cel de al treilea eșalon al fotbalului românesc. Acesta va avea loc pe se va disputa pe 17  iunie (ora 18) și 24 iunie (ora 17.30).

„În conformitate cu regulamentul aprobat pentru sezonul în curs, promovarea în Liga 3 se va face în urma unui baraj în dublă manşă, la care vor participa cele 41 de campioane judeţene plus campioana Bucureştiului. Asociaţiile Judeţene de Fotbal vor transmite Federaţiei Române de Fotbal numele echipelor calificate pentru barajul de promovare până la data de 12 iunie 2017. La barajul de promovare în Liga 3 pot participa numai structurile sportive cu personalitate juridică (cluburi sportive care trebuie să dețină C.I.S., eliberat de MTS). Bonul de eliberat de MTS nu este valabil în ceea ce priveste înscrierea echipei și depunerea documentelor la Federaţia Română de Fotbal, pentru susținerea jocurilor de baraj”, se arată în comunicatul postat pe frf.ro.

sursa: http://sportuldoljean.ro/fotbal-frf-a-anuntat-ca-se-va-disputa-si-in-acest-sezon-baraj-pentru-promovarea-in-liga-3/