FOTO, VIDEO/ Craiovean de 48 de ani decedat după ce a rupt un stâlp și țeava de gaze cu mașina!

1530

 

 

 

Un bărbat de 48 de ani, din Craiova, și-a pierdut viața, în această după-amiază, după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, a ieșit de pe carosabil, a rupt un stâlp al rețelei de alimentare cu energie electrică, o țeavă de gaze și s-a oprit într-un pom din curtea unei gospodării. Tragedia s-a petrecut pe Calea București din Craiova, în zona Hanul Doctorului, iar echipajele de pompieri și angajații de la Distrigaz au rămas în zonă până la remedierea defecțiunii. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, bărbatul de 48 de ani, din Craiova, conducea un autoturism Porsche, pe Calea București, dinspre Balș către Craiova, iar în zona Hanul Doctorului a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp al rețelei de energie electrică, pe care l-a rupt, apoi gardul unui imobil. Mașina scăpată de sub control a rupt și o țeavă de gaze și s-a oprit într-un pom din grădina distrusă. Șoferul, care era singur în mașină, a decedat.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit la fața locului, atât pentru a scoate șoferul din mașina care s-a făcut praf cât și pentru a asigura perimetrul în vederea prevenirii unor accidente, până când angajații Distrigaz au remediat defecțiunea. Polițiștii vor dispune efectuarea unei expertize tehnice în vederea stabilirii vitezei cu care circula șoferul.