FOTO. GoBike ofera ,,o vara in studentie,, pentru 52 de elevi din clasele a X a şi a XI a de la licee din zona Olteniei

1310

Echipa proiectului GoBike a organizat o serie de activităţi interactive împreună cu cei cinzeci şi doi de elevi din clasele a X a şi a XI a de la liceele din zona Olteniei (Liceul Tehnologic „Alexandru Macedonski” Melineşti, Liceul Tehnologic  Ţicleni, Liceul Tehnologic Nr 1 Balş, Liceul Energetic Tg-Jiu şi Colegiul  Ştefan Odobleja Craiova) participanţi în cadrul proiectului Rose, FIE: o vară în studenție.

Pe parcursul celor două săptămâni, elevii vor îmbina activităţile de iniţiere în inginerie, susţinute de cadre didactice universitare din cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică cu activităţi recreative, vizite la muzee, în Parcul Nicolae Romanescu.

Elevii au fost extrem de receptivi, lucru ce s-a observat în atitudinea lor în trafic, unde au fost atenți şi au participat cu interes la workshop-ul „Reguli în trafic pentru biciclişti”.

 

Duminică, 14.07.2019, deplasarea spre parcul Nicolae Romanescu se va face pedalând, folosindu-se echipamentele şi bicicletele puse la dispoziţie de GoBike.