FOTO. OFSD Dolj a sărbătorit femeile de la Căminul pentru persoane vârstnice din Craiova

0
2082

Și în acest an femeile social democrate s-au gândit într-o zi de sărbătoare, Ziua de 8 MARTIE la femeile de la Căminul pentru persoane vârstnice din Craiova.

Biroul de conducere al OFSD Dolj și-a petrecut după-amiaza alături de aceste doamne, oferindu-le flori și broșe ”foarte prețioase”.

De ce sunt atât de prețioase aceste broșe? Pentru că ele au fost achiziționate de la o Asociație iar la confecționarea lor a participat o fetiță care  are întârziere mentală, minipareză și poate folosi o singură mână, iar cu acea mână a desenat minunățiile pe care noi le-m oferit senioarelor.

Le-am spus și lor a cui muncă se regăsește în cadourile pe care noi li le oferim și le-am rugat, ca de fiecare dată când le poartă să își amintească de clipele frumoase petrecute până acum, în ciuda faptului că odată cu înaintarea în vârstă, picioarele și brațele nu ne mai ajută ca altă dată, că vederea slăbește sau avem alte suferințe, întotdeauna putem găsi resurse pentru a crea ceva frumos și a ne bucura împreună.

Le-am urat ”LA MULȚI ANI”  de ziua lor și am servit împreună deliciosul cozonac românesc iar doamnele ne-au povestit cum își petrec timpul, iar unele ne-au arătat împletituri frumoase făcute de mâna lor.

senator Lavinia CRAIOVEANU

președinte OFSD Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.