FOTO. Primarul orașului Segarcea, Nicolae Tutunaru, anunta „Consolidarea, reabilitarea, extinderea și dotarea Spitalului Segarcea”. Un proiect in valoare de 48 milioane de lei

2107

Primarul orasului Segarcea, Nicolae Tutunaru, a anuntat inceperea lucrarilor la proiectul „Consolidarea, reabilitarea, extinderea și dotarea Spitalului Segarcea”.

Proiectul realizat de Primaria orasului Segarcea si finantat de CNI va fi executat de asocierea Recon – Getrix.

Proiectul, in valoare de 48 800 000 lei, vizează consolidarea spitalului, reabilitarea și extinderea acestuia, principalele lucrări care urmează a fi efectuate fiind următoarele:
· reabilitarea corpului ambulatoriu (afectat de incendiu în luna ianuarie 2015);
· reabilitarea și extinderea corpului pediatrie;
· modernizarea corpului bloc alimentar și spălătorie;
· reabilitarea și extinderea corpului spitalului.

”Pe această cale, doresc să multumesc tuturor celor implicati in acest proiect, consiliului local și proiectantului SC Getrix, care a fost alături de noi si ne-a susținut la toate ședințele comisiilor de avizare. Sunt convins ca va fi un proiect de referință atât pentru noi, cat si pentru firmele Recon si Getrix.

In completarea acestei investiții vine si proiectul „Dotare ambulatoriu spital orășenesc Segarcea” finantat de ADR, prin care va fi achizitionata aparatura medicala in valoare de 10 500 000 lei. Astfel Primăria si Consiliul local Segarcea depun toate eforturile pentru a crea conditiile unui act medical de calitate!”, a declarat primarul orașului Segarcea, Nicolae Tutunaru.