FOTO/Video: Avarie pe conducta Isvarna – Craiova sub o casă construită ilegal! A fost redusă presiunea apei în mai multe localități din Dolj și Gorj

480

Din cauza unei avarii majore apărute astăzi, 11.09.2021, la conducta de aducțiune a apei potabile Isvarna – Craiova, pe raza comunei Țânțăreni, județul Gorj, Compania de Apă Oltenia anunță că a fost nevoită să treacă la manevre de reducere a presiunii apei, în vederea efectuării lucrărilor de reparații.

Avaria este localizată pe strada Gării, din satul Țânțăreni, comuna Țânțăreni, iar intervenția este mult îngreunată de o locuință ridicată fără autorizație de construire deasupra conductei.

În acest moment sunt afectate de reducerea presiunii următoarele localități de pe traseul aducțiunii: Țânțăreni, Brănești, Plopșoru, Bâlteni, din județul Gorj, precum și Filiași, Brădești, Coțofenii din Față, Coțofenii din Dos, Braloștița, Almăj, din județul Dolj.

Echipele de intervenție au fost mobilizate la fața locului și fac eforturi să remedieze avaria lucrând sub presiune, însă, dacă situația o va impune, CAO anunță că se va trece la un program de furnizare a apei potabile.