FOTO/VIDEO: Craiovean implicat în jefuirea și torturarea unei familii de italieni prins de polițiștii IPJ Dolj

1555

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Secţiei 2 Poliţie Craiova au localizat şi prins, în Craiova, un bărbat de 34 de ani, din localitate, faţă de care autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiunea de tâlhărie săvârşită prin cruzimi.Este vorba despre Marius Adrian Martin, al șaselea și ultimul din grupul de români suspectați că au jefuit și torturat o familie la Lanciano, în provincia Chieti din Italia, luna trecută.

Bărbatul a fost prezentat, tot astăzi, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea lui, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj. Activităţile s-au desfăşurat în cooperare cu reprezentanţi ai Poliției Italiene și Biroului Ataşatului de Afaceri Interne din Italia.

Este vorba despre Marius Adrian Martin, al șaselea și ultimul din grupul de români suspectați că au jefuit și torturat o familie la Lanciano, în provincia Chieti din Italia, luna trecută.

Soţii Carlo Martelli și Niva Bazzan, un chirurg pensionar și o fostă asistentă medicală, au fost torturați și jefuiți, în vila lor din Lanciano de o bandă de hoți români.

Hoții au intrat noaptea în vila cuplului de pensionari pe care i-au bătut cu bestialitate, femeii fiindu-i tăiată o ureche.

Românii și-au torturat victimele pentru a spune unde se afla seiful cu bani.

Medicul Carlo Martelli a povestit că a fost obligat să privească în timp ce soţiei sale, Niva Bazzan, îi era tăiată o ureche. Cei doi soți au fost internaţi de urgenţă în spital.

Deoarece în casă nu se afla nici un seif, hoţii români au fugit cu suma de 1800 de euro şi cardurile bancare ale celor doi soţi. Ulterior, românii au mai scos 2000 de euro de pe cardurile celor doi italieni.