FOTO/Video: Descindere la locuința unui tânăr din Daneți suspectat că a blocat o mașină în trafic și i-a amenințat cu arma pe ocupanți

541

Oamenii legii au descins, astăzi, la locuința unui tânăr de 22 de ani din Sălcuța, suspectat că a blocat în trafic un autoturism și i-a amenințat cu arma pe ocupanți, o femeie și un bărbat, în urmă cu aproape două săptămâni. Oamenii legii au găsit două pistoale tip airsoft la locuința acestuia, însă pe el nu l-au găsit.

In cursul acestei zile, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta tanarului de 22 de ani, din comuna Salcuta, banuit de comiterea infractiunilor de amenintare si nerespectarea regimului armelor si al munitiilor. Astfel, in urma activitatilor desfasurate, politistii doljeni au gasit la adresa respectiva doua pistoale tip airsoft, a caror detinere nu este supusa autorizarii, 7 butelii de gaz aferente unuia dintre pistoale si 50 de bile de plastic. Bunurile identificate au fost ridicate de politisti in vederea continuarii cercetarilor. La aceste activitati au participat si politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Bucovat, Serviciului Criminalistic Dolj, precum si luptatori din cadrul Serviciului Actiuni Speciale, anunță IPJ Dolj.