UPDATE: Foto/Video: Femeie accidentată pe Calea București din Craiova! Șoferița nu este cetățean român

1027

O femeie a fost rănită în urma unui accident de circulație petrecut în urmă cu puțin timp pe Calea București din Craiova, în zona Pieței Centrale. Echipajul SMURD din cadrul ISU Dolj solicitat la fața locului i-a acordat victimei îngrijiri și a transportat-o la spital. Din câte se pare, victima a fost accidentată de o șoferiță care nu este cetățean român.

Potrivit primelor date ale IPJ Dolj, victima a încercat să traverse neregulamentar Calea București și a fost accidentată de un Volkswagen Golf, condus de o șoferiță de 29 de ani. Polițiștii sunt la fața locului pentru cercetări și stabilirea cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului. Victima a primit îngrijiri la fața locului și a fost transportată la spital.

UPDATE: În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că victima, de 69 de ani, a fost lovită de autoturismul Volkswagen Golf în timp ce încerca să traverseze neregulamentar Calea București. La volanul mașinii era o șoferiță de 29 de ani, din SUA, care este acum cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă.