Foto/Video: Petrecere de logodnă întreruptă de mascați la Coțofenii din Față

0
72

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii doljeni s-au sesizat cu privire la faptul pe raza comunei Cotofenii din Faţă, este în desfăşurare un eveniment privat, mai exact o petrecere de logodnă. Petrecăreții au fugit din cortul în care se distrau, însă 18 au fost identificați, fiind amendați. Amenzi, însă mai consistente, au primit și organizatorii, doi bărbați din localitate.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melineşti precum și o grupa de jandarmi din cadrul GJMb Craiova care au stabilit că la o locație din comuna Coţăfenii din Faţă, este în desfășurare o petrecere privată, respectiv o logodnă la care participa mai multe persoane. Astfel, au fost identificați organizatorii petrecerii, doi bărbați de 33 și 49 de ani, din localitate, care au fost sancționați contraventional conform Legii 55/2020 cu amenda în valoare de 10.000 de lei fiecare. De asemenea, politiștii au identificat 18 persoane participante la evenimentul privat fiind aplicate 18 sancțiuni contraventionale conform Legii 55/2020, în valoare totală 9.000 lei. Totodata, verificarile sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor participante în vederea sancționării contravenționale a acestora.

Evenimentele private de tipul nunți, botezuri, mase festive sunt interzise. În situația în care forțele de ordine constată că prevederile legale privind organizarea de evenimente sunt încălcate, vor interveni cu fermitate și vor aplica sancțiuni contravenționale, anunță IPJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.