FOTO/Video: Petrecere într-un local din Craiovița Nouă „spartă” de mascați! S-au aplicat zeci de amenzi

612

Polițiștii craioveni, împreună cu mascați și jandarmi, au descins, aseară, la o petrecere desfășurată într-un local din Craiovița Nouă la care nu erau respectate regulile de protecție împotriva Covid-19. 57 de persoane au fost sancționate.

Potrivit IPJ Dolj, aseară, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați prin ,,TELVERDE,, cu privire la faptul că în incinta unui restaurant din Craiova este organizată o petrecere. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 5 Poliție Craiova, fiind totodată redirecționate mai multe echipje din cadrul Secțiilor 1,2,3,4, și 6 Craiova, jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj și G.J.M.B. Craiova, precum și o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj. În incinta localului, polițistii au identificat 55 de persoane care participau la un eveniment privat, respectiv o logodnă, fiind aplicate astfel 55 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid 19, în valoare de 17.500 de lei.

De asemenea, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 42 de ani, din Craiova, care a fost sancționat cu amendă în valoare de 3000 de lei conform Legii 55/2020. Totodată, polițistii au identificat administratorul localului în persoana unei femei din Craiova, care a fost sanctionată cu amendă în valoare de 4.000 de lei conform Legii 55/2020.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19. Facem precizarea că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt intezise. Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.