Foto/Video: Reținuți după ce au spart mașinile nuntașilor! Au făcut 6.000 de lei într-o noapte

1981

Patru bărbați suspectați că, în noaptea de 27/28 octombrie a.c., au spart 9 mașini, de unde au sustras bunuri și bani, au ajuns în arestul IPJ Dolj. Cei patru au acționat în apropierea unor restaurante din Craiova, unde erau organizate nunți, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 6.000 de lei.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, ieri, 29 octombrie, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova şi Secției 5 Poliție Rurală Pielești au pus în executare 4 mandate de aducere, emise pe numele unor bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, toţi din judeţul Olt.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii doljeni au stabilit că în noaptea de 27/28 octombrie a.c., cei patru au venit în Craiova, în zona a două restaurante din localitate, unde erau organizate nunți, au spart geamurile unui număr de 9 autoturisme, parcate în zona localurilor respective, și au sustras bunuri şi bani, prejudiciul total fiind estimat la aproximativ 6.000 de lei.

O bună parte din prejudiciul produs a fost recuperat de către poliţişti, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

În urma probatoriului administrat, faţă de cei patru bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentaţi unităţii de parchet competente, cu propunere de arestare preventivă, după cum a precizat inspector principal Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.