Galerie Foto/Sărbătoare mare la Ișalnița: Festivitățile dedicate Centenarului Marii Uniri și inaugurării noului sediu al Primăriei i-au scos pe localnici din case

1
1317

Sărbătoare mare astăzi, în comuna Ișalnița. Pe lângă Centenarul Marii Uniri, autoritățile locale, dar și localnicii au mai avut un motiv să sărbătorească – s-a inaugurat noul sediu al Primăriei Ișalnița. La eveniment au participat reprezentanți ai Consiliului Județean Dolj, Primăriei Craiova, parlamentari doljeni, dar și primari din localitățile învecinate.

După realizarea multor investiții în comună, care să vină în întâmpinarea nevoilor localnicilor, a venit rândul și pentru un sediu nou de primărie, în Ișalnița. Iar inaugurarea a avut loc astăzi, fiind legată de manifestările dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri și Zilei Naționale a României.

Invitați de seamă au fost alături de primarul comunei Ișalnița, Ovidiu Flori, și de localnici, la această sărbătoare: președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, vicepreședinții CJ Dolj Cosmin Vasile și Oana Bică, administratorul județului Cosmin Durle, primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, Sorin Manda, administratorul public al Craiovei, subprefectul de Dolj Cristian Șovăilă, dar și deputatații PSD de Dolj Alexandra Presură, Eliza Peța Ștefănescu, Florin Stancu, consilieri județeni și locali.

Primarul comunei Ișalnița le-a mulțumit tuturor pentru prezență și pentru sprijin, la rândul său fiind felicitat pentru toate investițiile realizate în localitate. Festivitățile s-au încheiat cu un program artistic, pe gustul localnicilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.