Galerie Foto: Târgul Meșterilor Populari Craiova 2018 și-a deschis porțile!

1911

Târgului Meșterilor Populari Craiova 2018, ajuns la ediția cu numărul 41, și-a deschis, astăzi, porțile. Reprezentanți ai administrației publice locale și județene, dar și ai Muzeului Olteniei, organizatorul acestui eveniment, au fost prezenți la deschiderea oficială a târgului, le-au mulțumit artizanilor din toate zonele țării care revin în Bănie an de an și i-au invitat pe craioveni la … cumpărături.

Astăzi, în zi de mare sărbătoare, a avut loc deschiderea oficială a celei de-a 41-a ediții a Târgului Meșterilor Populari, o manifestare pusă în slujba păstrării și promovării valorilor autentice ale artizanatului românesc.

La deschiderea oficială a Târgului Meșterilor Populari, alături de președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și de vicepreședintele Oana Bică, au mai participat primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, deputatul Ion Călin și directorul Muzeului Olteniei, Florin Ridiche.

Cea de-a 41-a ediție a Târgului Meșterilor Populari se desfășoară în perioada 26 – 28 octombrie, în Piața „William Shakespeare“ din Craiova, reunind aproape 60 de expozanți, din principalele zone etnografice și geografice ale țării. Craiovenii pot găsi aici costume populare tradiționale, sculpturi, țesături, oale, și tot felul de alte obiecte de artizanat ieșite din mâinile pricepute ale artizanilor din țară, astfel că au liber la … cumpărături.