Ghişeul de evidenţă a persoanelor de la Desa este al 61-lea în judeţul Dolj

0
1318

Începând cu data de 01.10.2021 în localitatea Desa,  în locaţia ce aparţine Primăriei Desa situată în str. Prinţul Obrenovici nr.30, se deschide ghişeu de evidenţă a persoanelor care va funcţiona 4 zile lucrătoare pe săptămână ( excepţie făcând ziua de miercuri ) cu program între orele 08.30-15.30, atât pentru primiri cereri cât și pentru eliberarea actelor de identitate.

Prin deschiderea acestui ghișeu, Consiliul Județean Dolj,  Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj și Primăria Desa, doresc să ofere o oportunitate persoanelor din localitatea Desa care au nevoie de acte de identitate, reducând timpul alocat pentru depunerea cererilor, ridicarea actelor de identitate și costurile aferente.

Ghișeul este deservit de personalul angajat la Serviciul public de specialitate din localitatea Desa, va funcționa sub directa coordonare a Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj și va contribui la pregătirea funcționării autonome a Serviciului public comunitar local de evidență a persoanelor Desa, serviciu ce a fost înființat prin hotărârea nr.26/2017 a Consiliului Local Desa.

Informaţii suplimentare  pot fi solicitate la SPCLEP Desa – tel:0251322496 sau la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj – e-mail: dpcep_dj@dj.e-adm.ro, tel: 0351437039, fax:0251421624.

DIRECTOR EXECUTIV,

Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.