Horațiu Buzatu, uitucul, are nevoie de o autostradă politică ca să își găsească, în viteză, încă un partid

0
889

La data de 27 iunie 2012, secretarul general adjunct in Ministerul Transporturilor, Horatiu Buzatu, promitea autostrăzi în România, în parteneriat public-privat: http://m.ziare.com/economie/o-noua-autostrada-in-sud-vestul-romaniei-1175444.

Și pentru că executase deja autostrada Craiova – Pitești, se apucase și de altele, în Sud-Vest, transformându-l într-un pol al industriei auto.

Astăzi, Horațiu Buzatu anunță că își scoate angajați de la Plus Auto și Arhidesign în stradă, să protesteze că vor autostradă.

Păi, ce făcuși mă nene? Nu sunt făcute de tine, nu ai găsit partenerii privați, nu turnași nici măcar un metru de autostradă undeva, când fusăși la frâie?

El care nu era în stare conform articolului de mai sus, din ziare.com, să gestioneze probelemele unui drum de 40 km, Craiova – Calafat, și habar nu avea  stadiul lucrărilor la autostrada Bucuresti – Ploiesti, deși Ministerul Transporturilor dăduse niște termen:

”Sigur ca sunt niste pareri. Unii spun ca se va preda, altii ca nu se va preda. Realitatea este in teren si se lucreaza foarte intens”.

Pe principiile: cerul când este albastru, este albastru; ai, n-ai mingea tragi la poartă; afară când plouă, plouă.

Atunci, falsul de azi, recunoștea că lucrurile nu se fac peste noapte, și că e nevoie de timp: “Nu se poate face intr-o luna ce nu s-a facut in 4 ani”.

Horațiu Buzatu se lipește, ca de multe alte ori, de un eveniment, pentru a mai ieși și el în evidență. Epatează!

În realitate, traseistul Horațiu Buzatu, zis și memorie scurtă, are nevoie de o autostradă politică, la viteza cu care a schimbat partidele.

Închei cu un îndemn al Poliției Române: 

Fiţi responsabili în trafic! Consumul de alcool scade capacitatea de reacţie şi de manevrare a autovehiculului, dereglând răspunsul la stimulii optici şi auditivi. De asemenea, alcoolul scade concentrarea, atenţia, reflexele şi viteza de execuţie a mişcărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.