Iesean arestat de politistii doljeni pentru furtul unei autoutilitare

188

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Iași, a fost reținut de către polițiștii doljeni, pentru un furt comis în luna decembrie, anul trecut.

Potrivit IPJ Dolj, la data de 26 decembrie, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 54 de ani, cetățean turc domiciliat în municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în noaptea de 25 spre 26 decembrie, persoane necunoscute i-au furat o autoutilitară ce se afla parcată în curtea unei societăți comerciale din municipiu.

Bunul a fost găsit, ulterior, în județul Dâmbovița, bărbatul care intrase în posesia lui spunând că a cumpărat autoutilitara de la un bărbat din județul Iași.

Ieri, autorul furtului a fost găsit într-o comună din Teleorman.

„În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, în cursul zilei de 07 ianuarie a.c., autoutilitara a fost identificată în comuna Sălcioara, județul Dâmbovița, în posesia unui bărbat din localitate, acesta declarându-le polițiștilor că a cumpărat-o în seara zilei de 27 decembrie 2022 de la bărbatul de 38 de ani, din județul Iași. De asemenea, ieri, 19 ianuarie a.c., bărbatul din județul Iași a fost identificat în comuna Siliștea-Gumești, din județul Teleorman, fiind adus în baza unui mandat de aducere la sediul Secției 4 Poliție Craiova pentru audieri”, arată IPJ Dolj.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat.

Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.