VIDEO. Primarul liberal din Seaca de Câmp a bătut o femeie în Primărie

21180

UPDATE: Colegii de la Jurnalul Olteniei l-au sunat pe primar, care recunoaște că el este în imaginile de la ușă, dar spune că nu a lovit femeia cu piciorul, ci doar a făcut un gest către ea:

”Edilul mai spune că a dat cu piciorul ca… gest fără să le lovească. La Poliția Dolj se fac cercetări în acest caz pentru purtare abuzivă.”

La data de 05 martie 2018, Pitulici Mariana, o femeie din localitatea Seaca de Câmp se duce la Primărie să se informeze cu privire la ajutorul acordat de stat conform Legii 416/2000.

Primarul comunei Seaca de Câmp, liberalul Iulică Băloi, din motive încă necunoscute, își iese din fire, și în loc să îi explice femei că în urma unor controale din partea Instituției Prefectului Dolj mai multe dosare au fost închise din motive de neîndeplinire a condițiilor legale, începe să o lovească pe femei.

La fața locului ajung Salvarea și Poliția. Mariana Pitulici a mers și la medicul legist și a depus și plângere penală la Secția de Poliție Poiana Mare, de care aparține localitatea Seaca de Câmp.

Cuvintele sunt de prisos, pentru că imaginile sunt grăitoare.

Situația se poate complica dacă se confirmă zvonurile că imaginile de pe sistemul public de supraveghere video au fost șterse.

Liberalul Iulică Băloi a luat-o înaintea ordinului lui Ludovic Orban, dar a început cu cetățenii

In primul filmuleț se vede la ușă cum primarul Iulică Băloi o lovește cu piciorul de mai multe ori pe Pitulici Mariana.