În 2017, primarul Costel Trăistaru a asfaltat 75% din drumurile laterale ale comunei Cernătești

3104

drum cernatestiLa sfârșit de an 2017, primarul comunei Cernătești, Costel Trăistaru, mai bifează o realizare, foarte importantă, în localitatea pe care o conduce.

A asfaltat 7,5 km de drumuri laterale, cu fonduri europene, în satele Țiu, Cernătești, Cornița, Rasnic, mai exact: în satul Țiu au fost asfaltate 6 străzi, în Cernătești 6, în Cornița 6 și 2 străzi în Rasnic.

În felul acesta 75% din drumurile laterale ale Cernăteștiului au fost asfaltate, pentru restul Primăria achiziționând deja piatră spartă, urmând ca pietruirea să fie realizată anul viitor.

”Ușor dar sigur transformăm comuna Cernătești. Ne-am zbătut foarte mult și am reușit asfaltarea a 75% din totalul drumurilor laterale din cele patru sate. Anul viitor le vom pietrui pe celelalte. Locuitorii comunei Cernătești merită să meargă pe asfalt. Ne-am luat angajamente și ne ținem de promisiuni. Avem alături de noi oameni care ne sprijină.

Îi mulțumesc domnului președinte Claudiu Manda pentru că ne este permanent alături și conducerii CJ Dolj, unde avem întotdeauna ușile deschise pentru rezolvarea problemelor comunității”, a declarat primarul comunei Cernătești, Costel Trăistaru.