În comuna Moțăței începe asfaltarea drumurilor. Peste 20 de milioane de euro doar în infrastructură!

408

Aproximativ 30 de kilometri de drum județean asfaltat, aproximativ 20 de milioane de euro, un proiect al Consiliului Județean Dolj! Comuna Moțăței continuă procesul de modernizare. Vineri, 18 septembrie, s-a dat ordin pentru începerea lucrărilor de asfaltare. Candidatul PSD Dolj la funcția de primar al comunei, Răzvan Florentin Mărgelu este cu siguranță cea mai bună alegere pentru Moțăței, este omul pentru care respectul pentru copii și vârstnici este la loc de cinste.

Alte două obiective majore de suflet rămân ca prioritare pentru Răzvan Florentin Mărgelu: introducerea rețelei de apă și canalizare în Moțăței Gară și Dobridor.

”Scriem o nouă filă importantă pentru locuitorii comunei Moțăței. Semnarea acestui proiect înseamnă un pas important pentru comuna noastră. După finalizarea canalizării în Moțăței Sat, vom începe asflatarea tuturor ulițelor satului”, a spus Răzvan Florentin Mărgelu.

Experiența în accesarea de fonduri europene și dăruirea pentru comunitate îl propulsează pe candidatul PSD în rândul profesioniștilor care vor schimba imaginea localității.

DJ561A străbate localitatea Moțăței de la kilometru 41+741 până la kilometrul 52+365. Proiectul prevede: execuție structură rutieră; execuție acostamente; lucrări pentru colectarea și evacuarea apelor meteorice; șanțuri; rigole carosabile; amenajare 66 intersecții cu drumuri neclasificate; amenajare trotuare; realizare 334 accese la proprietăți; amenajare a 11 treceri de pietoni; montare parapeți de siguranță; construcție 16 podețe; modernizare pod peste Râul Balasan (Valea Moțățeilor).

Pe lângă proiectele pe fonduri europene sau fonduri guvernamentale, Răzan Mărgelu va avea cu siguranță și sprijinul Consiliului Județean Dolj, sprijinul lui Cosmin Vasile.

Comuna Moțăței este satul natal al lui Cosmin Vasile, este locul în care a învățat și a crescut. Dintr-o familie de dascăli, dezvoltarea comunei Moțăței ca și a celorlalte comune din Dolj este prioritatea numărul 1 a candidatului PSD la președinția CJ Dolj.

”Fiecare comună a județului Dolj trebuie să primească atenția administrației locale, dar și județene. Pentru mine, comuna Moțăței este locul în care mă întorc de fiecare data cu drag și emoție. Aici o am pe mama, pe bunica, mare parte din rude. Sunt legat de aceste locuri și este de datoria mea să contribui la dezvoltarea fiecărei localități din județ”, a spus Cosmin Vasile.

Pe 27 septembrie, locuitorii comunei sunt așteptați la urne, doar ei pot aduce votul care să ducă la transformarea Moțățeiului!

Cu siguranță Cosmin Vasile, președinte Consiliul Județean Dolj!

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
CUI Mandatar Financiar: 21200019