În Craiova și Calafat autoritățile locale au început operațiunile de identificare și plombare a gropilor din asfalt apărute pe perioada iernii

2016

reparatii drumuri craiovaProfitând de vremea bună, autoritățile locale au scos drumari pe străzi, care au trecut la identificarea gropilor și plombarea acestora, până în momentul în care vor face lucrări mai ample la drumuri.

 ”Începând de azi, intervenim pentru plombarea PROVIZORIE a acestora pentru a nu pune în pericol participanții la trafic. Ne cerem scuze pentru aceste probleme și menționăm faptul că aunci când temperaturile vor permite iar străzile vor fi uscate vom începe turnarea de covoare asfaltice sau reparații permanente”, anunță primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

reparatii drumuri calafat”Au început operațiunile de identificare și plombare a gropilor din asfalt apărute pe perioada iernii în zona bulevardului Tudor Vladimirescu, urmând ca lucrările să se continue și în celelalte cartiere ale municipiului Calafat”, anunță și Primăria municipiului Calafat.