În ultimele 24 de ore, echipajele ISU Dolj au stins 16 incendii si au acordat asistența medicala în 38 de situații

0
199
În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate la 55 situaţii de urgenţă astfel:
  • acordarea asistenței medicale în 38 de situații;
  • stingerea a 16 incendii după cum urmează:
Nouă incendii stinse de pompieri militari astfel:
• opt incendii au fost la vegetație uscată, miriște, mărăciniș și o cultură de grâu, pe raza localitățiilor Băilești, Breasta -sat Obedin, Galicea Mare, Sălcuța, Coțofenii din Față – sat Beharca, Amărăștii de Jos – sat Ocolna, Filiași – sat Răcarii de Sus și Caraula. În urma incendiilor au ars peste 52 ha vegetație uscată, miriște, mărăciniș și peste 20 ha cultură de grâu. Cauza probabilă de izbucnire a incendiilor a fost stabilită ca fiind flacără (foc deschis în spații deschise).
• Un incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Craiova, bdul Calea București, unde propietarul a uitat un recipient de preparare a hranei pe aparatul de gătit. În urma incendiului nu au fost pagube materiale însemnate.
  • Șapte incendii de vegetatie uscată stinese de Serviciile Voluntarea pentru Stituații de Urgență din localtățiile: Valea Stanciului – sat Țugurești, Moțăței – sat Moțăței Sat,Bratovoești, Amărăștii de Jos – sat Ocolna, Ostroveni, Drăgotești – sat Popânzălești și Caraula
ALTE SITUAŢII DE URGENŢĂ – o intervenție astfel:
Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Melinești a intervenit pentru scoaterea unui animal (cabalină) căzut intr-un canal pe raza com. Melinești, sat Negoiești. Opreațiunea a descurs fără probleme animalul fiind salvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.