Individ din Calopar arestat pentru ca a violat o minora de 13 ani

294

Un tânăr din Calopăr, județul Dolj, a fost arestat preventiv, după ce a obligat o fată de 13 ani să întrețină relații sexuale cu el, amenințând-o cu divulgarea unor imagini compromițătoare.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii din Segarcea au fost sesizați de un bărbat din localitate cu privire la faptul că fiica sa, de 13 ani, ar fi fost violată de un tânăr din comuna Calopăr.

Din cercetările polițiștilor a rezultat faptul că, în perioada 20 decembrie 2022 – 4 ianuarie 2023, tânărul ar fi purtat mai multe discuții cu fata, pe o rețea de socializare, solicitându-i acestei să se întâlnească pentru a întreține relații sexuale.

Potrivit cercetărilor, în 4 ianuarie, tânărul ar fi întreținut relații sexuale cu minora, în mașina sa, sub amenințarea publicării unor imagini compromițătoare cu aceasta.

„Tânărul a fost dus la audieri, iar în urma probatoriului administrat polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și racolarea minorilor în scopuri sexuale. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a tânărului, pentru 30 de zile”, arată polițiștii doljeni.