Inspectorul școlar general Monica Sună, administratorul public al Craiovei Sorin Manda și medaliata olimpică Cristieana Cojocaru au dat startul Gimnaziadei la Craiova

0
1697

Astăzi, la Școala Gimnazială Decebal din Craiova, în prezența  inspectorului școlar general, prof. Leontina Monica Sună, a administratorului public al Craiovei, Sorin Manda și a medaliatei la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, Cristieana Cojocaru, s-a dat startul Gimnaziadei 2018 – 2019! 

Craiova a fost unul dintre cele șase orașe în care Comitetul Olimpic și Sportiv Român a ales să deschidă competiția adresată elevilor de gimnaziu.

Gimnaziada este o competiție sportivă școlară organizată la zece sporturi – atletism, baschet, badminton, volei, rugby tag, fotbal pe teren redus, handbal, oină, tenis de masă și șah, menită să promoveze întrecerile școlare concepute atât pentru a revigora și dezvolta mișcarea sportivă în mediul școlar, cât și pentru a atrage cât mai mulți tineri talentați către sport. Pentru că interesul acestei manifestări nu este doar competiția în sine ci și simpla participare la o competiție sportivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.