Investiții demarate în forță la Segarcea

0
1191

Nicolae Tutunaru, primarul orașului Segarcea, anunță demararea unor investiții în forță, chiar de la începutul acestei săptămâni.

Astfel, Compania Națională de Investiții a publicat pe SEAP anunțul de participare în vederea primirii ofertelor pentru atribuirea contractului de lucrari (proiectare și execuție) pentru obiectivul „Consolidare, reabilitare, modernizare și extindere și dotare Spital orășenesc Segarcea”, unde termenul de depunere al ofertelor este 29 august. Astfel până la sfârșitul lunii septembrie se va afla câștigătorul licitației.
Au început, deja, lucrarile de reparații pentru str. Soseaua Deleni unde termenul de execuție este de 45 de zile. De asemenea, la începutul săptămânii se va semna contractul și se va da ordinul de începere, pentru proiectarea și execuția lucrarilor, in cadrul proiectului „Modernizare străzi în orașul Segarcea” (termenul de execuție fiind de 90 zile).
Străzile care vor fi modernizate prin acest proiect sunt: Ariilor, Dorului, Dealul Viilor, Albinelor, Duzilor, Luminii, Nucului, Morii, Aleea Republicii, Elesteului, Reforma Agrara, Darius Popescu, Jiului, Muncii, Fluturilor, Tractorului, Garoafelor, Merisorului, Primaverii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

six − five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.