Ion Vizitiu cea mai buna alegere pentru comuna Breasta

0
2397

La Breasta, PSD Dolj face predare de ștafeta. Primarul în funcție Marcu Marin face un pas în lateral, și îl susține pentru Primăria Breasta pe Ion Vizitiu, un tanar care a reușit să adune în jurul lui toată echipa PSD.

Ion Vizitiu, care are departe prima șansă să câștige Primăria Breasta, a publicat pe pagina de Facebook un mesaj în care le transmite alegătorilor care vor fi pentru el prioritățile în perioada 2020-2024.

”Stimați locuitori ai comunei Breasta,

Mă numesc Ion Vizitiu, sunt căsătorit, am doi copii și sunt născut și crescut în comuna Breasta. Am decis să candidez la funcția de primar al comunei Breasta pentru că sunt convins că sunt pregătit pentru această funcție.

Eu nu candidez împotriva cuiva, candidez pentru oamenii din comuna Breasta, pentru că eu cred că împreună putem să transformăm și mai mult localitatea noastră, în care ne creștem copiii.

Îmi doresc o localitate dezvoltată, deschisă și atractivă pentru investitori care să creeze locuri de muncă.

Îmi doresc o localitate asfaltată în totalitate, în care toată populația să aibă acces la apă și canalizare, conectată la conducta de gaze și care să beneficieze de transport în comun sigur și modern.

O localitate sigură, in care copiilor noștri să nu le fie teamă să se joace liniștiți la locurile de joacă, cu grădinițe și școli moderne.

Candidez la funcția de primar al comunei Breasta pentru că vreau și pot, împreună cu o echipă puternică, să realizez toate aceste proiecte pentru Breasta.

Am încredere că veți face cea mai bună alegere și vă spun anticipat că încrederea dumneavoastră mă onorează și mă obligă!
Mulțumesc!”, Ion Vizitiu candidatul PSD Dolj la Primăria comunei Breasta.