Ionut Stroe ministrul ZERO

0
1444

Citu ii face de ras pe ministrii Guvernului Orban din care si el a facut parte. In sedinta de ieri a Guvernului a prezentat un Raportul de evaluare privind gradul de respectare a planului pentru anul 2020 care indică faptul că s-au realizat doar 34% din aceste obiective.

Nu mică ne-a fost mirarea când am vazut că Stroe, Ionut Stroe al nostru este trecut cu ZERO obiective atinse.

  • Ministerul Tineretului și Sportului și-a asumat trei acte normative în anul 2020 și nu a livrat niciunul. Agenda legislativă a instituției condusă la vremea respectivă de Ionuț Stroe conținea următoarele obiective: Hotărâre a Guvernului privind aprobarea Strategiei naționale în domeniul tineretului 2021-2027, Hotărâre a Guvernului pentru modificarea Normelor de cheltuieli pentru realizarea programelor Ministerului Tineretului și Sportului aprobat prin Hotărârea de Guvern nr. 259/2006 și o Hotărâre a Guvernului privind modificarea Normelor privind activitatea sportivă aprobate prin Hotărârea de Guvern nr. 1447/2007.”.

Daca a zis Citu, premierul PNL al Romaniei, putem noi sa il contrazicem?

Se pare ca singurul evenimente notabil din anul 2020 pentru ministrul Stroe ramane aparitia in chiloti la un post de televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.