Își băgă Prîsnel coada! USR pentru Stroe mumă, pentru Oprea ciumă

1689

ion stroeLa data de 30 ianuarie 2017, liberalul Ionuț Stroe spunea că își dorește ”un proiect articulat” cu USR și că PNL ”ar trebui să cuprindă USR” ca și contrapondere la PSD. Este adevărat că era înaintea moțiunii de cenzură și liberalii aveau nevoie de votul useriștilor somnoroși.

”Îmi place un PNL curat, cu oameni care-şi asumă responsabilităţi. Nu-mi pare rau de plecarea niciunui membru care se dovedeste traseist politic. Obiectivul PNL este să fie marele partid de dreapta integrator. USR a transferat din zona PNL. Mai mult, USR s-a hrănit din critica PNL. Acum PNL ar trebui să cuprindă USR şi împreună cu societatea civilă să fie o contrapondere la PSD. Rezultatele slabe trebuie asumate. Odată asumată greşeala demonstrezi că eşti un om de onoare şi că poţi arăta apoi că rezolvi problemele. Avem acum o oportunitate prin prezenţa lui Klaus Iohannis la Cotroceni. Iohannis a fost un semnal pentru întreaga Europa. Dreapta românească, împreună cu Klaus Iohannis, ar putea face un proiect articulat”, declara Ionuț Stroe.

După ce useristul Adrian Prîsnel, nu știți cine este, nici eu, a zis nasoale despre PNL, a ieșit Mario Ovidiu Oprea, de ăsta am mai auzit, și i-a articulat, printr-un comunicat de presă.

 Mario Ovidiu Oprea când vrea să fie grețos, este:

 ”O structură artificială, de laborator, cu un traseu dubios încă din faşă, care n-are ideologie şi nici nu-şi doreşte una.  Oferta USR emană infantilitatea unora ca domnul Prîsnel, care, după ce a învăţat să-şi lege şireturile, crede că se poate trage de şireturi cu oricine. Înţeleg nevoia întâmplătorului deputat de a-şi promova întreaga „garnitură” fără istoric, dar îl anunţ căpartidele ca USR, păstorite de intruşi care mimează solidaritatea doar cu cei revoltaţi nu pot da un candidat eligibil nevoilor pe care le au craiovenii şi niciodată nu au demonstrat fidelitate în a-i ajuta”.

Comunicatul e mai lung, dar nu îl dăm din lipsă de spațiu 🙂

Întreb și eu, lumea liberală ce să mai creadă? Că e bine ca Ionuț sau ca Mario? Un lucru este clar, USR pentru Ionuț e mumă și pentru Mario ciumă!

A început un răboi fraticid. Așteptăm continuarea. 🙂