Iulian Sultana, candidat PSD pentru funcția de primar al comunei Braloștița: „Vom așeza localitatea pe lista comunelor cu adevărat dezvoltate”

651

Iulian Sultana este candidat PSD pentru funcția de primar al Comunei Braloștița. Este tânăr, dornic să pună localitatea pe harta celor dezvoltate și, în urma discuțiilor cu cetățenii, a completat lista obiectivelor stabilită la început de drum.

Reporter: Campania electorală este în derulare. Ați vorbit deja cu cetățenii. Cum îi simțiți? Care este mulțumirea lor, ce le lipsește, ce vă transmit când discutați cu dumnealor?

Iulian Sultana, candidat PSD pentru Primăria Comunei Braloștița: Campania electorală este în plină desfășurare. Cetățenii sunt receptivi, vorbesc cu noi, iar discuțiile purtate se referă, în general, la situația localității și în mod special la anumite servicii care lipsesc de pe raza comunei Braloștița.

Rep.: Aveți teme favorite în discuțiile cu cetățenii? Sunteți la început de drum. Pe ce mizați?

I.S.: Discuțiile sunt din domenii diverse pentru că, într-o comunitate, problemele nu sunt puține. Sunt provocări, sunt lucruri de făcut. Sunt la început de drum, este adevărat, dar am obiective clare și sunt convins că voi reuși să le ating. Tinerii din această comună au nevoie de nou, au nevoie de servicii pentru ei. Astfel, cu o echipă tânără vom face lucruri frumoase pentru tinerii din localitate. Este necesar un cămin cultural, loc unde vom organiza evenimente pentru tineri, dar nu numai. De asemenea, ne propunem și construirea unei săli de sport.

Rep.: Obiective majore pentru următorul mandat?

I.S.: Sunt multe proiecte de care comuna Braloștița are nevoie. Ca interes general, ne propunem două lucruri importante și foarte necesare. În primul rând, avem în plan aducția conductei de gaze și, în al doilea rând, realizarea sistemului de canalizare. Sunt obiectivele majore ale mele și ale viitoarei mele echipe. Cu astfel de servicii vom așeza comuna Braloștița pe lista comunelor cu adevărat dezvoltate. Având aceste două avantaje, altfel vom discuta și cu anumiți investitori.

Rep.: Ce le-ați transmite locuitorilor comunei Braloștița, acum, când se tot vobește despre schimbări, despre așteptări?

I.S.: Ținând cont de tinerețea consiliului local propus pentru alegerile locale din acest an le transmit locuitorilor comunei Bralostita sa aibă încredere în noi, în tinerețea noastră și sa fie alături de noi în derularea proiectelor prezentate mai sus.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
CUI Mandatar Financiar: 21200019