Jurnalista TVR, Ramona Saseanu, a publicat un sondaj fals pe Facebook. IMAS ameninta cu masuri

0
245

Jurnalista TVR, Ramona Săseanu, a publicat pe Facebook un sondaj pe care il atribuie IMAS Romania, punand niste procente in dreptul fiecarui candidat la Primaria Craiova.

Pentru ca subiectul este unul de foarte mare interes, sursa informatiei fiind un jurnalist de la postul national de televiziune, sociologii de la IMAS au fost intrebati daca au facut un sondaj in Craiova si daca procentele publicate de Ramona Saseanu sunt corecte.

Raspunsul IMAS a fost categoric: NU.

Și au emis si un comunicat de presa prin care dezmint informatia aparuta in spatiul public, avertizand ca daca se va mai folosi in mod fals numele Institutului, vor lua masuri.

Fake news-ul vine la o zi dupa ce sociologul Mirel Palada a facut public un sondaj care arata ca Lia Olguta Vasilescu castiga Primaria Craiova cu un scor zdrobitor, iar candidatul PNL, Nicolae Giugea, sustinut de Ramona Saseanu, este pe locul 3, cu un scor foarte mic.

In urma cu cateva luni, un fake news asemanator era publicat de un site afiliat PNL Dolj, atunci sondajul era atribuit AVANGARDE, la timpul respectiv sociologul Marius Pieleanu declarand pentru publicatia noastra ca nu a facut nici un sondaj in Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.