La lansare, Aurica a mictionat pe Pro Romania. Nimic nou!

0
439

Am vazut ca cei de la Pro Romania au avut o intalnire la Filarmonica Oltenia. Vorbesc de 600 de persoane intr-o sala de 350-400 de locuri, normal ca sala neincapatoare. Ca au mai uitat sa spuna ca foarte multi dintre cei prezenti erau din Olt, pentru ca a fost o intalnire comuna ce mai conteaza. Detalii…!

Ponta nu a catidicsit sa apara. Asa ca Antonie Solomon, Aurica, si-a anuntat candidatura la Primaria Craiova, de anul viitor, doar in prezenta lui Tutuianu.

In 2012, la mitingul din Craiovita, Victor Ponta striga cat il tineau plamanii: Olguta la Primarie, Solomon la puscarie!

Daca ar fi venit Ponta la lansarea lui Aurica, ce ar fi strigat oare? La caracterul lui….!

Una peste alta, Aurica, dupa ce a terminat de vorbit despre sfinti, despre Dumnezeu, rai si iad, a mictionat pe Pro Romania, spunand ca are nevoie de ei ca sa isi atinga scopul si sa ajunga la Primarie:

”Eu am zis că nu mai cred în doctrine, nici în partea stângă, nici în partea dreaptă, fiindcă am văzut cum stau lucrurile: m-am dus în stânga, i-am găsit pe liberali, m-am dus la liberali şi i-am găsit pe comunişti, pe cei de stânga.

Aşa că e un amestec, de nu mai ştii cine e de dreapta şi cine e de stânga în ţara asta. Dar din dorinţa de a reveni la primărie, trebuie să am pe cineva în spate“.

Una peste alta, Ponta si Aurica se merita unul pe celalat. Doua caractere asemanatoare, care au in sange tradarea pentru a-si indeplini scopurile.

Sa nu uitam ca si Aurica a tradat PSD, trecand la PD, pentru ca apoi sa ia la rand toate partidele ”din dorinţa de a reveni la primărie”. Mari oameni, mari caractere!

Sunt simpatici cand vorbesc ei despre cinste, onoare, dreptate, etc, intr-un partid format doar din tradatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.