Lia Olguta Vasilescu despre scandalul busturilor ruginite: Cand ies primar, punem niste statui ca lumea si terminam balciul

3018

Intr-o postare pe Facebook, fiica marelui actor Amza Pellea, Oana Pellea se arata deranjata de cum arata un bust al tatalui ei si de amplasament si cere autoritatilor locale craiovene sa nu il mai expuna.

”Din acest moment Primăria NU mai are aprobarea mea de a expune acest moment. Folosirea fără acordul meu constituie ilegalitate. “”Amza Pellea” este marca înregistrată OSIM”, se arata in postarea actritei Oana Pellea.

Liberalii au sarit, ca de obicei sa exploateze politic acest moment, numai ca busturile au fost realizate pe vremea lui nea Aurica Solomon, care din 2005 spunea: „Nu imi plac deloc. Din pacate, cei care le-au realizat au spus ca le vor face din bronz, deoarece acesta este la moda in strainatate. Eu nu am zis nimic, dar acum când am mers sa le vad, am observat ca au devenit verzi.” dupa cum relata gds.ro.

Raspunsul pentru liberali a venit din partea Liei Olguta Vasilescu: ”Pe bune? A pus PSD statui ruginite? Nu cumva erau ruginite de cand au fost montate, pe vremea primarului Solomon, in 2005? Pai ia uite ce se scria in presa vremii… Mie mi s-au parut prost realizate si o bataie de joc pentru zona centrala a Craiovei. De asta nici nu am mai vrut sa le montez! Le-a pus municipalitatea actuala, cu plangere la DNA in coasta, ca cineva a furat „minunile” Craiovei si a fugit cu ele. Cand ies primar, punem niste statui ca lumea si terminam balciul!”.