Lia Olguta Vasilescu la inceput de an universitar: Studentii si profesorii au primit cea mai mare atentie in guvernarea PSD

0
320

Cu ocazia începerii anului universitar, fostul ministru al Muncii, deputat Lia Olguța Vasilescu, a trecut în revistă câteva dintre realizările guvernării PSD pentru învățământul universitar, dar și pentru studenți și profesori și le-a urat acestora mult succes în noul an.

“Astăzi începe noul an universitar, prilej cu care le urez mult succes studenților și profesorilor! Aveți un grafic cu alocările bugetare pentru învățământ, din ultimii zece ani!

Așa cum puteți lesne observa, cele mai mici alocări au fost pe guvernările de dreapta și în cea a tehnocraților, deși și-au făcut un titlu de glorie din a ne informa că pe ei îi votează studenții și intelectualii!

Tot ce e posibil, dar cea mai mare atenție au primit-o studenții și profesorii în ultimii trei ani, în guvernarea PSD: au crescut salariile cadrelor didactice cu peste 50 la sută, s-au dublat bursele, transportul pe CFR este gratuit, s-au făcut investiții majore în infrastructura școlară și universitară”, a spus deputat Lia Olguța Vasilescu.

Bani pentru modernizarea și echiparea infrastructurii educaționale

Guvernul României a alocat, săptămâna trecută, suma de 17.166.918 lei Universității din Craiova, pentru modernizarea și echiparea infrastructurii educaționale.

“La inceputul acestui an universitar, vreau să anunț că Universitatea din Craiova a primit săptămâna trecută, de la Guvernul României, suma de 17.166.918 lei pentru modernizarea și echiparea infrastructurii educaționale, mai exact pentru:
– 9 laboratoare specifice domeniilor de specializare inteligente;

– 1 data center;

– 4 sali de seminar;

– 4 sali de curs;

– 2 birouri pentru cadre didactice;

– implementarea unor platforme integrate Virtual Learning Environement, Biblioteca virtuală, clase virtuale, bazate pe mobile ready”, a mai declarat Lia Olguța Vasilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.