Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, anunță demararea unui program de transport școlar gratuit

0
560

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a anunțat demararea unui program de transport școlar gratuit, menit să decongestioneze cele mai aglomerate zone din oraș:

Primăria Craiova începe derularea programului de transport școlar cu două zone pilot, care sunt și cele mai aglomerate dimineața: zona centrală care cuprinde Colegiile Carol I si Elena Cuza și zona Brâncuși unde funcționează Școala 2 Traian, Școala Terraveda și Liceele CFR și Brâncuși.

Părinții urmează să își dea acordul pentru ca elevii din clasele primare să folosească acest tip de transport gratuit, RAT Craiova va pune la dispoziție autobuzele necesare, precum și însoțitorii elevilor pe traseul acasă-școală și retur, iar Primăria va asigura finanțarea și va crea alveolele necesare staționării autobuzelor. Mâine urmează să fie convocată și comisia de sistematizare pentru aprobarea noilor stații. Programul Transport școlar pentru toate unitățile de învățământ va fi aplicat pe fonduri europene, urmând să depunem un proiect pentru achiziționarea autobuzelor și microbuzelor necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.