Liberala Vivien pune talpa proiectului de reabilitare termica a blocurilor si dezinformeaza premeditat craiovenii

0
4169

Adriana Ungureanu – Vivien saboteaza proiectul de reabilitare termica a blocurilor din Craiova cu fonduri europene. Intr-o postare pe Facebook incita administratorii de blocuri sa nu intre in program, manipuleaza si dezinformeaza craiovenii.

In calitate de consilier local se presupune ca s-a informat si cunoaste toate detaliile proiectului. Daca este asa, inseamna ca a ales premeditat sa posteze pe Facebook informatii false, din rea credinta sau din frustrare, poate, pentru ca Giugea a pierdut alegerile locale si odata cu el a pierdut si ea sansa de a ocupa o functie vizibila in administratia locala.

Daca nu s-a informat, este si mai grav, pentru ca arunca informatii false aiurea in public, punand in pericol un proiect extreme de important pentru craioveni.

”Este foarte mare suma care li se cere locuitorilor! Pe langa intretinerea mare sa dai timp de 10 ani 200 lei pentru pensionari e mult…”, scrie Vivien pe Facebook.

Prima informatie FALSA: ”200 lei timp de 10 ani”

Un propietar de apartament ar plati maxim 122 lei/luna DACA IN BLOC SE FAC TOATE LUCRARILE: se pun termopane pe casa scarii si la apartament, se schimba toate tevile, se reface acoperisul, plafonul subsolului, se schimba usa de la intrarea in bloc etc. Doar in cazul acesta se plateste 122 lei.

Costa 122 de lei cu panouri termoizolante, daca se face in sistem traditional pretul e la jumatate, cetatenii avand posibilitatea alegerii variantei.

Dar daca sunt deja puse termopane, sunt facute reparatii, etc. suma poate fi si de 20 de lei/luna.

A doua MINCIUNA a doamnei Vivien prin omisiune

Nu le spune craiovenilor nimic despre Legea nr. 273/2020 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 21/2002 privind gospodarirea localitatilor urbane si rurale.

Mai exact proiectul de lege prin care proprietarii sunt obligati sa curete fatadele locuintelor si constructiilor aflate la strada, sa le tencuiasca ori sa le zugraveasca periodic si sa asigure inclusiv repararea sau spalarea geamurilor ori a vitrinelor imobilelor din proprietate.

 Daca 20% din suma este mult, poate ca plata 100% a acestor lucrari din buzunarul craiovenilor este mai ieftina in viziunea doamnei Vivien?

In plus, semnatura e de principiu. Dupa ce se face proiectul din care reiese cat are de platit fiecare locatar, isi pot retrage semnatura.

In campania electorala pentru alegerile locale, doamna Vivien a spus multe tampenii. Se pare ca aceste tampenii, minciuni si diversiuni nu s-au oprit, si din calitatea de consilier local, votat de craioveni, continua sa minta, sa abereze, sa dezinformeze.

Daca nu pui umarul la rezolvarea unei probleme, poti sa ii lasi pe altii. ”Intretinerea mare”, despre care vorbeste doamna Vivien in postare, scade odata cu realizarea lucrarilor de reabilitare termica a blocurilor. A ratat sansa sa le spuna craiovenilor si acest lucru.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.