Liberalii doljeni confunda boxul cu fotbalul si politica cu literatura. La ce echipa joaca Eugen Simion?

1192

Stupoare? Putin spus. Cuvintele cateodata nu pot exprima gesturile ridicole ale unor oameni care doresc, intr-un fel sau altul sa conduca destinele municipiului  Craiova, ale judetului Dolj.

Liberalii doljeni au cerut ca un scriitor sa nu isi mai lanseze cartea la Biblioteca Judeteana Aman, pentru ca autorul se ia, chipurile, de candidatul lor Iohannis.

Gestul acestor indivizi nici macar nu merita bagat in seama. Atat poate liberalul, atat ofera. Poate la carti el s-a limitat la asi si septari, ca nu prea s-a descurcat cu damele este evident. Acum sa ii ceri si sa faca diferenta intre Eugen Simion si George Simion. Omul nu se uita la fotbal, doar la box, ca e cu bataie.

..Stupoare!!! PNL Dolj a cerut, într-o conferință de presă, interzicerea lansării unei cărți la Biblioteca Județeană Aman pe motiv că “să ia de candidatul nostru” – Cosmin Călin, consilier județean.

Considerând că un eveniment cultural prin excelență (lansarea unei cărți) este unul politic (evident că au citit doar titlul cărții) au depășit limita admisă a penibilului și au cerut BEJ Dolj să ia “măsuri urgente de stopare a acestei lansări de carte”.

Și, ca să se umple de ridicol, ne-au oferit, în scris, măsura ‘ntelectualității lor: au greșit numele autorului.

P.S. 1: Folosirea ghilimelelor și a virgulelor se învață în ciclul primar. Că numele persoanelor se scriu cu literă mare se învață la grădiniță (barna devine Barna).

P.S. 2: Apogeul sesizării este afirmația că “lansarea nu este asumată de autorul cărții”. 😱🤔🤦‍♂️🤣🤣🤣
P. S. 3: Sesizarea a fost respinsă cu 8-1.. a anuntat directorul Bibliotecii Judetene, Lucian Dindirica.